Особливості функціонування псалмів в англіканськім богослужінні - Смаглій, В. М. (Записки з романо-германської філології, 2015)
Стаття присвячена визначенню ролі псалмів в англіканськім богослужінні та виявленню основних лексико-синтаксичних засобів створення експресивності їх текстів. Дослідження показало, що псалми в художній формі молитовної поезії концентрують в собі основні цілі релігійного дискурсу, що реалізується в богослужінні.