Англомовне лексико-семантичне поле «ювелірні прикраси» як фрагмент професійної картини світу - Цобенко, О. В. (Записки з романо-германської філології, 2016)
Стаття присвячена розглядові рівня представленості та особливостей дефініцій номінацій ювелірних прикрас в англомовних енциклопедіях. Визначено поняття лексико-семантичного поля, конкретної лексики та наведено тематичну класифікацію досліджуваного матеріалу.