Структурні особливості сайтонімів англомовного сектору Інтернету - Карпенко, М. Ю. (Записки з романо-германської філології, 2016)
В статті розглядаються структурні особливості сайтонімів англомовного сектору Інтернету. Зокрема, приділено увагу теоретичним засадам розмежування різних груп сайтонімів за структурним типом з урахуванням їх специфіки як окремого класу ідеонімів.