Писемна різноманітність давньоверхньонімецьких церковних текстів - Березіна, Ю. О. (Записки з романо-германської філології, 2016)
Стаття присвячена розгляду зімкнених приголосних b, d, g – p, t, k в давньоверхньонімецьких клерикальних письмових пам’ятках. Проаналізовані ключові верси з молитв “Отче наш” та “Символ віри”, які представлені на різних діалектах давньоверхньонімецької мови.