Особливості функціонування лексико-семантичного поля «Метал» в англомовних прислів’ях - Білоцерковець, А. В. (Записки з романо-германської філології, 2016)
Стаття присвячена дослідженню особливостей функціонування конституентів лексико-семантичного поля «Метал» у наївній картині світу, а саме на матеріалі англомовних прислів’їв. Визначено поняття «наївної картини світу», проаналізовано конституенти даного ЛСП, особливості їх функціонування, а також узуальні та переносні випадки вживань і конотація.