Деякі аспекти вивчення топонімічних особливостей у курсі країнознавства Великобританії - Алексєєва, О. Б. (Записки з романо-германської філології, 2016)
У статті розглянуто питання вивчення природних та штучних англійських топонімів, різноманітність їх лінгвістичного походження, а також зв'язок системи географічних назв з іншими науками, мовою та культурою. Виявлено деякі особливості інтерпретації топонімів, що вважається важливим при роботі з текстами у курсі країнознавства Великобританії.