Суб’єкт художньої комунікації та комунікативні парадигми художніх творів у концепції І.М. Колегаєвої - Фоменко, О. Г. (Записки з романо-германської філології, 2015)
У статті розглянуто потенціал концепції І.М. Колегаєвої стосовно автора художньої комунікації та комунікативних парадигм літературних текстів для лінгвосинергетики художнього дискурсу. Референтний простір художнього тексту інтегрується у систему художнього тексту епохи.