Дискурсивна особистість у світлі теорії полікодовості комунікативного процесу - Солощук, Л. В. (Записки з романо-германської філології, 2015)
У статті розглядаються особливості організації комунікативних практик дискурсивної особистості, яка діє у континуальному полікодовому комунікативному просторі. Особлива увага приділяється ролі індивідуально означених смислів невербальних компонентів комунікації у забезпеченні цілісності комунікативного процесу.