Зевгма: навчальний матеріал з питаннями і завданнями - Разінкіна, Н. М. (Записки з романо-германської філології, 2015)
Стаття присвячена проблемі порушення семантичного узгодження в однорідних членах речення. Результатом цього порушення є виникнення зевгми – стилістичного прийому, який може бути виражений цілим рядом лексичних засобів. Стаття має практичний характер. У ній наводяться питання і завдання, покликані привернути увагу учнів до явища мовного алогізму.