Неупередженість чи війна слів? - Потапенко, С. І. (Записки з романо-германської філології, 2015)
У статті доводиться, що англомовні новини створюють ефект неупередженості за рахунок посилання на джерела інформації, використовуючи чотири моделі текстопобудови: суб’єктивну, суб’єктивувальну, об’єктивувальну й об’єктивну.