Стратегiї адресацiї в профетичному дискурсi - Левицький, А. Е. (Записки з романо-германської філології, 2015)
У статтi розглянуто когнiтивнi та комунiкативнi пiдвалини виявiв адресацiї в профетичному дискурсi. Виокремленi стратегїi адресацiї вiдбивають особливостi передачi профетичної iнформацiї на матерiалi украiнської, росiйської, англiйської та нiмецької мов.