Епіфанія Дж. Джойса з висоти XXI століття - Міньяр-Бєлоручева, А. П. (Записки з романо-германської філології, 2015)
Рецензія на книгу: Фоменко Е. Г. Эпифаническое откровение Джеймса Джойса. – Запорожье: Классический приватный университет, 2014. – 180 с. Монография, ISBN 078-414-198-4.