Структура лексико-семантичного поля «ювелірні прикраси» в англійській мові - Цобенко, О. В. (Записки з романо-германської філології, 2015)
Стаття присвячена дослідженню структури лексико-семантичного поля «ювелірні прикраси» в англійській мові. У роботі проаналізовано семантичні відношення між номінаціями ювелірних прикрас та визначено ядерно-периферійну структуру даного поля.