Функціонування англомовної туристичної термінології у путівниках по Україні - Прима, В. В. (Записки з романо-германської філології, 2015)
Стаття присвячена розглядові основних аспектів дослідження англомовної туристичної термінології, зокрема, функціонального. Розглянуто загальні характерні риси англомовних туристичних путівників та особливості функціонування у них туристичних термінів.