Специфіка англійського діалогічного мовлення соціально-педагогічної спрямованості - Мулик, К. О. (Записки з романо-германської філології, 2015)
Стаття присвячена проблемі аналізу діалогічного мовлення соціально-педагогічної спрямованості. Визначені специфічні характеристики діалогу фахівців соціально-педагогічної сфери.