Від казки – до реальності: перший „дорослий” роман Дж. Роулінг - Кухаренко, В. А. (Записки з романо-германської філології, 2015)
В статті йдеться про роман „Несподівана вакансія”, перший великий роман Дж. Роулінг, детально презентуючий теми й проблеми англійського сьогодення.