Англомовне лексико-семантичне поле «коштовне каміння» (мотиваційний аспект) - Строченко, Л. В. (Записки з романо-германської філології, 2015)
Стаття присвячена дослідженню мотиваційного аспекту лексико-семантичного поля «коштовне каміння» в англійській мові. В роботі аналізується етимологія англомовних назв коштовного каміння та визначаються ознаки, на яких ґрунтується внутрішня форма досліджуваних номінацій.