Стратегії і тактики мовного переконання (на матеріалі промови Президента України Петра Порошенка в Конгресі США) - Румянцева, О. А. (Записки з романо-германської філології, 2015)
Стаття присвячена аналізу стратегій і тактик мовного переконання, їх мовній презентації в політичній промові на матеріалі звернення Президента України Петра Порошенка до спільної сесії Конгресу США.