Гендерна варіативність голосних у мовленні британської молоді - Ладиженська, С. Ю. (Записки з романо-германської філології, 2015)
У статті розглянуто питання, пов’язані з варіативністю англійського вокалізму. У мовленні британської молоді у гендерному аспекті виявлено як стандартні та традіційні форми вимови, так і шнноваційні тенденції.