Суперсегментні особливості чоловічого розмовного мовлення афроамериканскої англійської мови - Галянт, Г. В. (Записки з романо-германської філології, 2014)
Дане наукове дослідження присвячене одній з найактуальніших проблем усної мовленнєвої комунікації – вивченню інтонаційного оформлення регіонально маркованого тексту. В фокусі даного дослідження перебуває афроамриканська англійська мова, зокрема мелодичні та темпоральні характеристики чоловічого мовлення.