Т. М. НІКУЛЬШИНА «ІРРЕАЛЬНІСТЬ У ПРОСТОРІ МОЖЛИВИХ СВІТІВ: ЕТНОЛІНГВАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ (на матеріалі англійської та української мов)» / Відп. наук. ред.: д. філол. н., проф. А. Е. Левицький - Колегаєва, Ірина Михайлівна (Записки з романо-германської філології, 2022)
.