КУЛЬТУРНО ОБУМОВЛЕНА КОРЕЛЯЦІЯ КОНФЛІКТУ І КОМІЧНОГО ЕФЕКТУ В ДИСКУРСІ АМЕРИКАНСЬКОГО ІГРОВОГО КІНО. - Ніколенко, Андрій Георгійович (Записки з романо-германської філології, 2022)
У статті розглядається використання пародії або сатири в дискурсі американського ігрового кіно як один із способів вирішення на екрані напруженості імпліцитно або експліцитно притаманної міжкультурної комунікації через культурне та/або мовне розмаїття.