АНАЛІЗ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЮРИДИЧНИХ ТЕРМІНІВ НА ПОЗНАЧЕННЯ ЗЛОЧИНІВ У ПУБЛІЦИСТИЧНОМУ ДИСКУРСІ - Манжос , Ярослава Юріївна (Записки з романо-германської філології, 2022)
У статті досліджено функціонування англомовних юридичних термінів на позначення злочинів проти людини у публіцистичному дискурсі. Аналіз проведений відносно 7 лексико-семантичних груп (вбивство, прояви насильства, крадіжка, порушення володінь, нанесення шкоди майну, тероризм та пограбування), включаючи як загальні, так і регіональні терміни