ДРУГИЙ БУКЕР ХІЛАРІ МЕНТЕЛ - Кухаренко , Валерія Андріївна (Записки з романо-германської філології, 2022)
Статтю присвячено літературностилістичному аналізу роману Х. Ментел Bring Up the Bodies, який отримав Букеровську нагороду в 2012 р.