ОСОБЛИВОСТІ ЦИТАЦІЇ У ТЕКСТАХ АНГЛОМОВИЧНОЇ ПРОПОВІДІ (на матеріалі традиційних та альтернативних текстів проповідей) - Безпалова , Катерина Вікторівна (Записки з романо-германської філології, 2022)
Стаття містить результати зівставного аналізу особливостей цитації в текстах традиційних та альтернативних проповідей. Встановлено спільні та відмінні засоби використання прийому цитації в досліджуваних текстах.