РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ СИНЯВСЬКОЇ ЛЕСІ ІВАНІВНИ «УКРАЇНСЬКА ДРАМАТУРГІЯ КІНЦЯ ХІХ – ПОЧАТКУ ХХ СТОЛІТТЯ: КОМУНІКАТИВНІ СТРАТЕГІЇ» – ОДЕСА: КП ОМД, 2019. – 304 С. - Астаф’єв, О. Г. (Записки з романо-германської філології, 2019)
.