БАГАТОЗНАЧНІСТЬ ТВОРЧОСТІ О.К. ТОЛСТОГО В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОСТОРІ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Ярмолович, О. І. (Записки з романо-германської філології, 2018)
Статтю присвячено використанню творів художньої літератури (тексти-переклади О. К. Толстого і тексти-оригінали Дж. Г. Байрона, Г. Гейне) в формуванні комунікативних здібностей майбутніх вчителів мови. Зроблено акцент на лінгвопедагогічній комунікації для випускників внз в умовах полікультурності соціуму. В статті представлено опис питань, що до творчості О. К. Толстого і зроблена спроба пошуку сучасних успішних форм праці з творами О. К. Толстого.