МОРФОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ АНГЛОМОВНОЇ СТОМАТОЛОГІЧНОЇ ТЕРМІНОЛОГІЇ - Тхор, Н. М. (Записки з романо-германської філології, 2018)
Стаття присвячена вивченню словотвірного аспекту стоматологічної термінології в англійській мові на матеріалі спеціалізованих та загальномовних словників. У роботі запропоновано структурну класифікацію англомовних стоматологічних термінів.