ОСОБЛИВОСТІ КАТЕГОРИЗАЦІЇ ПОЛІСЕМАНТИЧНИХ ПРИКМЕТНИКІВ-РЕПРЕЗЕНТАНТІВ КОНЦЕПТУ ІДЕНТИЧНІСТЬ (на матеріалі мексиканського та чилійського національних варіантів іспанської мови) - Сєчіна, С. І. (Записки з романо-германської філології, 2018)
Статтю присвячено дослідженню особливостей категоризації багатозначних прикметників із семантичним значенням “бути ідентичним” Здійснено моделювання відповідної категорії на основі зазначених прикметників шляхом визначення прототипу, центральних членів, ближньої та дальньої периферій. Визначається національно-культурна специфіка категорії “бути ідентичним” та її мовна реалізація у мексиканському та чилійському національних варіантах іспанської мови.