РОЗВИТОК СЕМАНТИКИ ІМЕННИКІВ GOMO/GOMMAN «ЧОЛОВІК, ЛЮДИНА» У НІМЕЦЬКІЙ МОВІ (на матеріалі давніх текстів: діахронічне дослідження) - Літвінова, Н. В. (Записки з романо-германської філології, 2018)
Стаття присвячена дослідженню розвитку семантики іменників зі значенням «чоловік, людина» у німецькій мові у діахронічному аспекті. Проаналізовано польову структуру лексичного значення досліджуваних іменників.