ФАХОВА ГЛОТТОДИДАКТИКА ЯК НОВИЙ АСПЕКТ НАВЧАННЯ ФАХОВИХ МОВ - Вовчанська, С. І. (Записки з романо-германської філології, 2017)
Дана стаття експлікує один із релевантних напрямків у дослідженні фахових мов, оскільки сучасна епоха відзначається стрімким, евідентним розвитком нових наукових і професійних галузей, які здійснюють прегнантний вплив на рівень соціального та культурного життя суспільства. З огляду на ці процеси і явища все більш релевантного значення відіграють не лише лінгвістичні дослідження фахових мов, а й глоттодидактичний напрям навчання фахових мов.