СПОЧАТКУ БУЛО СЛОВО: WORD ЯК ЯДЕРНА ЛЕКСЕМА НОМІНАТИВНОГО ПОЛЯ КОНЦЕПТУ WORD - Смаглій, В. М. (Записки з романо-германської філології, 2017)
Статтю присвячено вивченню англомовного вербалізованого концепту WORD. Встановлено номенклатуру мовних одиниць, що утворюють ядерну зону номінативного поля цього концепту. Етимологічний, дефініційний аналіз відповідних одиниць надав матеріал для подальшого лігнвокогнітивного вивчення смислових пропозицій, що в сукупності складають смислове підґрунтя ядра концепту WORD.