СТРУКТУРА АСОЦІАТИВНОГО ПОЛЯ КОСМОПОЕТОНІМІВ - Полянічко, О. Д. (Записки з романо-германської філології, 2017)
У статті проаналізовано структуру асоціативного поля англомовних космопоетонімів. Виокремлено наступні типи реакцій на стимули-космопоетоніми: гіперонімічні, квалітативні, синонімічні, суміжні, меронімічні, каузативні, фонетичні та індивідуальні або загадкові реакції.