ТЕМПОРАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ МОВЛЕННЯ ШЕФ-КУХАРЯ - Ковальчук, О. К. (Записки з романо-германської філології, 2017)
Дане дослідження присвячене аналізу темпоральних особливосте просодії британського шеф-кухаря Найджела Слейтера «Roast Duck Legs with Citrus». Проведене інструментальне дослідження показало наявність незначної кількості пауз у мовленні досліджуваного інформанта. Дані дозволяють зробити висновок, що темп мовлення досить швидкий, паузи рівномірно розподілені між важливими за змістом відрізками мовлення.