Кінесичний аспект невербальної комунікації у публікаціях А. Піза - Попік, І. П. (Записки з романо-германської філології, 2017)
Стаття присвячена дослідженню співвідношення вербальної і невербальної комунікації у публікаціях А.Піза. В роботі аналізуються типи і способи представлення кінесичного аспекту: жести, постава і зоровий контакт.