Феномен «Indian Summer» у лінгвокульторологічному аспекті - Нетреба, К. С. (Записки з романо-германської філології, 2017)
Стаття присвячена розгляданню двохкомпонентної номінативної одиниці “Indian Summer”, яка позначає період теплої погоди восени. Був проведений аналіз словникових дефініцій, надані її можливі теорії походження і виявлені механізми її мотивації.