Топоніми як окремий розряд ономастичної лексики - Музя, Є. М. (Записки з романо-германської філології, 2017)
У статті розглядається топонімічна лексика як один з видів власних назв, що в значній мірі, визначає структурні, функціональні та семантичні параметри даної лексики. Осмисленню топонімів передує осмислення сутнісних параметрів топонімів у порівнянні з іменами загальними й іншими розрядами власних назв. Розглядається сутність іменника і подальше порівняння з ним власних назв у цілому і топонімів, зокрема.