Лексико-семантична група “facial hair” в мові (мотиваційний аспект) - Мікава, Н. М. (Записки з романо-германської філології, 2017)
Стаття присвячена розглядові мотиваційного аспекту англомовної лексико-семантичної групи “facial hair”. В роботі аналізується етимологія номінативних одиниць на позначення різновидів волосся на обличчі; виокремлюється два типи мотивації – кваліфікативна та релятивна.