Специфіка мовленнєвої поведінки чоловіків та жінок Уельсу в умовах білінгвізму - Карпова, Д. М. (Записки з романо-германської філології, 2017)
Стаття присвячена вивченню специфіки мовленнєвої поведінки чоловіків та жінок Уельсу в умовах білінгвізму. В роботі досліджуються просодичні характеристики англійського мовлення на території Уельсу.