Соціальні фактори просодичного оформлення висловлювання - Чеснокова, М. В. (Записки з романо-германської філології, 2016)
У пропонованій статті досліджуються особливості мелодійного оформлення передтермінальної частини синтагми у мовленні носіїв американського варіанту англійської мови, які є представниками різних вікових та гендерних груп.