Sahibs, Nabobs and Boxwallahs. A Dictionary of the Words of Anglo-India – критичний аналіз словника на історичних принципах - Битко, Н. С. (Записки з романо-германської філології, 2016)
Стаття присвячена комплексному аналізу словника на історичних принципах Sahibs, Nabobs and Boxwallahs і пошуку його місця серед лексикографічних, історичних і культурологічних праць, що описують формування індійського варіанту англійської мови. Вивчення структури лексикографічної роботи, а також лексико-тематичний аналіз матеріалів словника дозволяють зробити висновки про особливості лексікографічного відображення англо-індійської культури.