Шекспірівська феноменологія як інтертекстова реальність - Самохіна, В. О. (Записки з романо-германської філології, 2015)
У статті розглядаються три аспекти шекспірівської прецедентності як джерело інтертекстуальності: у художніх текстах; у зв’язку з новим тлумаченням особистості автора; з особливостями шекспіризмів у гуморі.