Англійська ідентичність як лінгвокультурний гіперконцепт - Матузкова, О. П. (Записки з романо-германської філології, 2015)
У статті розглянуто концепт АНГЛІЙСЬКА ІДЕНТИЧНІСТЬ як лінгвокультурний гіперконцепт вищого ступеня абстрагування, який є одиницею лінгвокультурного опису англійської колективної ідентичності.