Комп’ютерний сленг у сучасній англійській мові: походження та функціонування - Стрига, Е. В. (Записки з романо-германської філології, 2015)
У статті зроблено спробу класифікації комп’ютерного пласту лексики та визначення його місця у складі сучасної англійської мови; розглянуто питання походження комп’ютерного сленгу, що пов’язане з розвитком сучасних технологій та його функціонуванням у сучасній англійській мові; проаналізовані приклади означеного сленгу.