Топологічні характеристики чат-комунікації (антропонімічний аспект) - Реконвальд, Н. В. (Записки з романо-германської філології, 2015)
Стаття присвячена вивченню топологічних ознак чат-дискурсу, а саме його антропонімічному аспекту. Аналізується словотвірний процес, який лежить в основі появи неологізмів, що позначають користувачів комп’ютерними технологіями та чат-комунікантів з ономасіологичної точки зору.