Згасання метафоричної репрезентації політики як кіно, правової системи та фінансів в англомовному електронному політичному дискурсі «Вибори 2010-2012 рр. в Україні» - П’єцух, О. І. (Записки з романо-германської філології, 2015)
Статтю присвячено дослідженню динаміки метафори в англомовному електронному дискурсі «Вибори 2010-2012 рр. в Україні». Серед типів динаміки метафори виокремлено згасання метафоричних доменів. Проаналізовано чинники, які впливають на зміни метафоричних моделей в англомовних електронних ЗМІ.