Рецензія на монографію - Петлюченко, Н. В. (Записки з романо-германської філології, 2015)
Рецензія на монографію Олега Валентиновича Харченкa «Феномен комічного у комунікативному просторі США» (К.: «МП Леся», 2014, 464 с.)