Реалізація мовних тактик у текстах релігійно-популярного дискурсу - Черхава, О. О. (Записки з романо-германської філології, 2015)
У статті уточнено дефініцію релігійно-популярного дискурсу; охарактеризовано варіантні параметри ідентифікації релігійно-популярного дискурсу; скласифіковано тексти релігійно-популярного дискурсу за інваріантно (релігійно-агітаційним і релігійно-інформаційним характером)-варіантними параметрами.