Лексичні засоби виділення теми і реми в англійській та українській мовах - Стрига, Е. В. (Записки з романо-германської філології, 2015)
У статті розглянуто лексичні засоби виділення теми і реми в українській та англійській мовах. Серед них є такі: заперечні займенники, заперечні частки, спеціальні питання, ввідно-модальні слова, аппроксіматори.