Інструменти мовленнєвої маніпуляції в англомовній “жовтій” пресі - Сіденко, Н. Г. (Записки з романо-германської філології, 2015)
Стаття присвячена визначенню тактик, прийомів, мовних засобів як головних інструментів реалізації стратегій англомовної “жовтої” преси. Особлива увага приділяється маніпулятивним потенціям мовних засобів. У статті обговорюються перспективи подальшого дослідження вербалізаторів мовленнєвої маніпуляції в англомовній “жовтій” пресі.